Over ons

De Partner in gevelbevestigingssystemen 

Europanel heeft een nauwe band met partners als Heco, Rockpanel en Zandvoort draadindustrie waarmee wij de Rockpanel nagel en schroef hebben ontwikkeld.

In de loop der jaren zijn wij ons ook gaan specialiseren in de overige accessoires die te maken hebben met de geventileerde gevelbouw.

Hierbij kunt u denken aan accessoires voor HPL platen, diverse soorten schroeven, nagels, popnagels, voegbanden en gevellijmsystemen.

Ook het produceren, coaten en leveren van gevelprofielen, waterslagen en overig aluminium zetwerk alsmede advies en service op locatie behoren tot het uitgebreide servicepakket van Europanel. Dit geldt tevens voor onze tackersystemen, die wij zowel verhuren als verkopen, en de montage en verwerking van diverse gevelpanelen.

Niet alleen zijn de meeste gevelproducten snel uit voorraad leverbaar, maar ook kunnen onze mensen door hun jarenlange ervaring u altijd voorzien van een passend advies.

Ook zijn onze hoogwaardige producten voorzien van de benodigde keurmerken, waaronder sinds kort ook de Duitse Zulassung.

Omdat wij beschikken over een eigen poedercoatinstallatie kunnen we al onze materialen snel en in hoge kwaliteit poedercoaten, in elke gewenste kleur.

Kortom; Europanel is uw ideale partner in gevelbevestigingsaccessoires.